درمان غذایی تب

آموزشی سلامتی

👈تب میتواند به علت عفونت باکتریایی یا ویروس سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا بیماری های دیگر باشد.

 

✔ درمان:

هلو، بابونه، بامیه، کرفس، کدو، شاه پسند، گل ختمی، انار، خیار، انگور، نارنگی، اسفناج، پیاز، جعفری، جوشانده ی به دانه، سیب، آش جو با سرکه، رازیانه، کاسنی، ماش، سنجد، خاکشیر، شویدپلو، دوغ، کاهو، زرشک، هندوانه، شربت گیلاس.

 

✔ درمان گیاهی:

۱- جوشانده ی پوست درخت بید خشک، تب بر است.

۲- چهل تا پنجاه گرم ریشه ی شیرین بیان را دم کنید؛ سپس آن را صاف نموده و میل نمایید.

۳- ده گرم آویشن را در یک لیتر آب جوش دم کنید؛ سپس آن را صاف نموده و میل نمایید.

۴- دم کرده ی علف هزار چشم و تخم بالنگ برای درمان تب مفید است.

 

✔ درمان با عرقیات:

روزانه ۲ الی ۳ فنجان یکی از عرقیات زیر را میل نمایید:

عرق بومادران، بابونه رومی، بید، بید گیاه(مَرغ)، پونه، تمشک، چهار عرق، جعفری، خارشتر، ختمی، ریحان، سیر، کاسنی، تمشک و عرق گل گاوزبان.

 

✔ درمان با آبمیوه جات:

آب اسفناج، آلوبخارا، انار، انجیر، تمشک، توت فرنگی، غوره، گیلاس، پرتقال و آب لیمو.

 

موارد پرهیز:

انگور، بادمجان، برنج، زنجبیل، گوشت، نشاسته، پلو، ترشی لیته، حلوا، مربای زردآلو.


منبع: کتاب شیوه های درمان در طب سنتی

لطفا امتیاز دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *